Eettafels Fairwood eettafel

Stephensonstraat 18
4004 JA Tiel - NL
tel: 0344-640035
info@fairwood.nl


Eettafels
eettafels


Houtproduct Eettafels
houtproducten


Betrouwbaar
eettafels Fairwood Tiel

CSS3 Image Button Css3Menu.com


Eettafels webwinkel en showroom eettafel

Eiken Houten Eettafels - Eiken Houten Eettafel


Eiken is een belangrijke houtsoort bij de produktie van eettafels. De reden hiervoor is dat eiken ruimschoots beschikbaar is, voor een redelijke prijs en in tal van kwaliteiten.

Verder is eiken zeer goed te bewerken en bovenal te kleuren.


Eiken eettafels zijn er dus voor ieder interieur. Door de directe lijnen tussen verkoop van het hout en de fabricage van de eiken eettafels zijn deze eettafels bovendien verkrijgbaar voor ieder budget.

Fairwood heeft een eigen werkplaats waar wij de eiken eettafels voor u in de lak kunnen zetten of in de olie. Ook wordt er veel gekozen voor hardwaxolie als afwerking van de eiken eettafels.

U kunt echter ook ervoor kiezen om de eiken eettafels zelf af te werken. U bespaart hiermee de arbeidskosten die wij voor onze arbeid moeten rekenen.

Naast het kleuren en afwerken van de eiken eettafels kunnen deze eettafels worden gerookt. Eikenhout laat zich heel goed roken. De eiken eettafels bevatten immers tannine. Door de eiken eettafels in contact te brengen met amoniak kleuren de eettafels van licht bruin tot donkerbruin.   


Klik ook op onze nieuwe site: eikentafelseiken.nl

eikentafelseiken.nl